maanantai 20. maaliskuuta 2017

Youtube-kanavan aloitus

Lopetan blogin kirjoittamisen. Ja siirryn tekemään videoita youtubeen.

Blogin kirjoittaminen on jäänyt niin harvaan, että olen siis päättänyt lopettaa sen tekemisen. Korvaavana toimenpiteenä siirryn tekemään videoita youtubeen samalla nimellä ja samoilla aiheilla. Luulisin, että se on myös parempi ratkaisu oppimisen kannalta.

Jos teillä on ajatuksia siitä mistä haluaisitte nähdä videoita, niin laittakaa viestiä facebookin kautta tai kommentoikaa youtubessa. Yritän toteuttaa toiveita mahdollisuuksien mukaan.

Vaikka en tätä blogia enää päivitä, niin jätän tämän kuitenkin tänne pystyyn. Toivottavasti näistä kirjoituksista on ollut apua teille. Kiitos kaikille, jotka ovat blogia lukeneet!Linkit:

4 kommenttia :

 1. Sääli, että himmailet tätä. Nuo vanhemmat jutut ovat hyvinkin perusteellisia ja selvästi mietittyjä. Niistä on varmasti oppia monelle.
  Tuubi ei ole minun juttuni, se saattaa olla sukupolvikysymys. Kirjoitettu teksti ja valokuvat kertovat monet asiat selvemmin ja nopeammin. Tuubi on enemmänkin ajanviettotapa. Sieltä on tuskallista etsiä jotakin tiedonmurusta kymmenen tai kolmenkymmenen minuutin videon lopusta.

  Suhtautumistani selittänee se, että olen 1960-luvulta lähteine tehnyt työkseni videota. Tuubissa on liikaa jaarittelua ja itsensä korostamista, vähemmän tiedonvälitystä, mutta onhan toki sitäkin.

  Olisiko mahdollista, että jatkaisit tätä blogia julkaisemalla aina videon "sisällysluettelon" rivillä tai parilla ja mukaan linkki videoon. Silloin minäkin voisin eksyä niiden pariin joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon palautteesta, Chilivaari. Olen samaa mieltä youtuben videoista, monesti tietoa on hankala löytää sieltä kaiken turhan seasta. Oma pyrkimys näissä tulevissa videoissa on tehdä asia edellä ja pyrin aina menemään suoraan asiaan.

   Tuo ehdotuksesi on hyvä. Teen jatkossa näin, koska eihän tuo lopulta vaadi paljoa ylimääräistä työtä. Tällä hetkellä tuntuu itselle videoiden parissa puuhastelu kiinnostavammalta, mutta eihän sitä tiedä innostuuko joskus tulevaisuudessa jatkamaan tätä blogin kirjoittamista.

   Poista
  2. Hyvä päätös.
   Tuosta on sekin etu, että tänne jää sisällysluettelo videoistasi ja suorat linkit niihin. Joskus on tuubista työlästä löytää vanhoja videoita, vaikka aiheen tai tekijän muistaisikin. Nimet kun eivät juuri kerro, mistä niissä on kysymys.

   Poista